Co s polystyrenem na na podlaze strechy

Rubriky:

Reklama
JK Jiří Kratochvíla @jiri.kratochvila před více než rokem05.03.2023 15:15:52
Co s polystyrenem na na podlaze strechy

Dobry den. Puda neni v palnu obytna, zatepluje se nyni pouze podlaha pudy (aby nebyl unik tepla) starsiho domu. Zatepleni se provadi polozenim parotesky na podlahu pudy a na ni 32 cm vaty (16 a 16 cm do krize). Strop obytne casti, ten, ktery tvori podlahu pudy, je betonovy. Na podlaze pudy je betonovy poter. Potud vse ruzove. Jenze! Zjisteno, ze pod betonovym poterem nenarazim na ten betonovy preklad stropu, ale primitivni zatepleni, 5cm polystyrenu v cele plose podlahy. Ted nevim, zda bude skladba z hlediska vlhkosti fungovat. Stav by tedy vypadal smerem od obytne casti: omitka, betonovy preklad, 5cm polystyren (bily stary) betonovy poter, paroteska, 32 cm vata, nevyuzivane podkrovi, odvetravana strecha. Nebude ten neprodysny polystyren zlobit?

Upraveno autorem před více než rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.