Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu z vaší zkušenosti.
Podlahové topení – systém voda. V místnostech jsou drátové termostaty. V obýváku se 4-mi okruhy máme drátový termostat Fenix TFT, který jak jsem zjistila od výrobce není k tomuto ideální, slouží pro elektrické vytápění podlahy. A než koupím další špatný termostat, prosím o radu. Samozřejmě vím, že není nutné mít termostaty, že je stačí nastavit dle proj. dokumentace průtoky a správně teplotu vody v systému, ale již to tak máme, tak to zanechám. Jsem s touto regulací spokojená, jen ten obývák zlobí. Děkuji.
Smlouva se vždy podepisuje po spuštění,čili pokud to někdo přebere v takovém stavu,tak to platí.
před více než rokem
Znám nějaké případy, kdy zeťák byl volán k instalaci spolu s plynotechnikem, který to spouštěl při opakované nahlášené…
před více než rokem
Pokud nesplníte podmínky a něco se stane, tak riskujete zamítnutí reklamy. Chcete to riskovat ?
před více než rokem
62 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení