Plynový kotel Wiessmann hučí

Rubriky:

Reklama
JN Jarda Novy @kobra před více než rokem11.03.2023 08:44:32
Plynový kotel Wiessmann hučí

Dobrý den. Mám problém s plynovým kotlem Wiessmann, kdy při ohřevu TUV hučí. Je to ale v nepravidelných intervalech. Už jsem u něj proseděl hodiny. Technik mi řekl, že neví co by to mohlo být. Chce měnit díl za dílem. Nahrál jsem zvuk na video. Ale stejně řekl, pokud to neslyší nemůže zjistit co to je. Na jednu stranu chápu. Na noc musím kotel vypínat, resp. jenom topení, protože by jsme se nevyspali. Začne to budete přibližně při 45 stupních a zhruba do 63 stupňů to rezonuje. Cca 2 až 10 min. Podle toho jakou má voda v oběhu teplotu. Zvuk se ozývá z prostoru kde je horák. Není to tedy čerpadlo. Někdy to půl dne nedělá a pak zase třeba 3 hodiny každý 10 min. Nemá s tím někdo zkušenosti. Díky Jarda

Kotel je 6 let starý

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

24 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.