Spotreba peliet

Rubriky:

Reklama
MT Michal Takács @michal.takacs před více než rokem12.03.2023 12:06:02
Spotreba peliet

Zdravím. Pred 2,5 rokmi som prešiel na peletkové kúrenie. Mám kotol Rojek KTP 25 kW spolu s akumulačnou nádržou Attack 1000l. Po prerábke som ale ja netušil a nevedel, že musí byť urobená komunikácia medzi kotlom a nádržou.Bez tohto som fungoval vyše 2 rokov, a až teraz v januári mi odišiel horák. Horák je robený na objednávku a je Venma comfort 25 kW. Chcem len z vlastnej praxe poukázať na to, že nikdy sa nemôže horák namontovať na priamo kotol a radiatory. Najefektívnejšie je zapojenie s akumulačnou nádržou. Teraz po dorobení sa to potvrdilo v praxi. Minimálna spotreba peliet, a okamžite teplo v dome pri spustení kúrenia, teda netreba čakať na zohriatie radiatorov.za tie 2 roky mám veľmi vysokú škodu, ale zas získanú prax a potvrdené teórie od Ing, ktoré sú pravdivé!! Takže až teraz je veľmi vysoká spokojnosť s kúrením!!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.