Spotreba peliet

Rubriky:

Reklama
MT Michal Takács @michal.takacs před 10 dny12.03.2023 12:06:02
Spotreba peliet

Zdravím. Pred 2,5 rokmi som prešiel na peletkové kúrenie. Mám kotol Rojek KTP 25 kW spolu s akumulačnou nádržou Attack 1000l. Po prerábke som ale ja netušil a nevedel, že musí byť urobená komunikácia medzi kotlom a nádržou.Bez tohto som fungoval vyše 2 rokov, a až teraz v januári mi odišiel horák. Horák je robený na objednávku a je Venma comfort 25 kW. Chcem len z vlastnej praxe poukázať na to, že nikdy sa nemôže horák namontovať na priamo kotol a radiatory. Najefektívnejšie je zapojenie s akumulačnou nádržou. Teraz po dorobení sa to potvrdilo v praxi. Minimálna spotreba peliet, a okamžite teplo v dome pri spustení kúrenia, teda netreba čakať na zohriatie radiatorov.za tie 2 roky mám veľmi vysokú škodu, ale zas získanú prax a potvrdené teórie od Ing, ktoré sú pravdivé!! Takže až teraz je veľmi vysoká spokojnosť s kúrením!!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.