Skladba podlahy

Rubriky:

Reklama
JN Jan Novak @jan.novak238 před více než rokem14.03.2023 22:19:49
Skladba podlahy

Dobry den, budu ve starem dobe delat nove podlahy vcetne podrezani zdi a dle nabidek jednotlivych firem se dost lisi tloustky jednotlivych vrstev podlahy. Mohl by mi prosim nekdo vysvetlit, cim se tyto tloustky ridi? Skladba samotna je asi jasna: makadam-podkladni beton-hydroizolace-tepelna izolace-poter. Ale proc mi nekdo nabizi 150 mm makadamu a jiny rika 80 mm (odpoved firmy nabizejici 150 mm je "je to lepsi"), to stejne u zakladni ZB desky: 100 mm vs. minimalne 150mm (opet "pane, cim vic, tim lip") a podobne finalni poter - kdyz by byl anhydrid, tak 40 mm a jina firma mi dava 80 mm betonu navic jeste s kari siti. V soucasne dobe je tam hlinena podlaha s tramy, IPA a prkenna podlaha. Dekuji za fundovane nazory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.