Dobrý den, začala mé kapat voda z vyméniku na plynovém kotli Ferroli Domina. Mám doma nový zabalený kotel Ferroli Divaoriject. Dá se dnes legálně nainstalovat?
našel jsem v článku o zákazu:
Co Brusel zakázal - nekondenzační plynové kotle napojené do komína (s výjimkou kotlů s výkonem do 10 kW pouze pro topení a kotlů s výkonem do 30 kW s průtokovým ohřevem TV)
Když mám kotel Ferroli Divaoriject 24 na topení a ohřev TV a celkový výkon je 24KW tak jej můžu nainstalovat?
Děkuji
ked som si tieto dva kotly pozeral na obrázkoch , tak mám pocit , že by sa to dalo vymeniť kus za kus , bez nejakých…
před více než rokem
A nevíte asi o někom z MSK kraje, privod a komin u nas myslim neni problem. Děkuji
před více než rokem
https://vytapeni.tzb-info.cz/vytapime-plynem/12934-co-se-zmeni-u-plynovych-kotlu-od-zari-2015 Už zde na TZB nebyly…
před více než rokem
12 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení