Dobrý den, začala mé kapat voda z vyméniku na plynovém kotli Ferroli Domina. Mám doma nový zabalený kotel Ferroli Divaoriject. Dá se dnes legálně nainstalovat?
našel jsem v článku o zákazu:
Co Brusel zakázal - nekondenzační plynové kotle napojené do komína (s výjimkou kotlů s výkonem do 10 kW pouze pro topení a kotlů s výkonem do 30 kW s průtokovým ohřevem TV)
Když mám kotel Ferroli Divaoriject 24 na topení a ohřev TV a celkový výkon je 24KW tak jej můžu nainstalovat?
Děkuji
ked som si tieto dva kotly pozeral na obrázkoch , tak mám pocit , že by sa to dalo vymeniť kus za kus , bez nejakých…
před 6 dny
A nevíte asi o někom z MSK kraje, privod a komin u nas myslim neni problem. Děkuji
před 6 dny
https://vytapeni.tzb-info.cz/vytapime-plynem/12934-co-se-zmeni-u-plynovych-kotlu-od-zari-2015 Už zde na TZB nebyly…
před 7 dny
12 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení