Dobrý den, rád bych poprosil o radu, jak vyřešit detail kolem komína v místě vyústění ve stropu (dřevěná prkna s rákosem na trámech, mezi trámy vata, nahoře rošt s OSB atd.). Rád bych věděl, zda bych měl dát něco mezi vatu a OSB prkna a komín, zda se vyrábějí nějaké nehořlavé desky, které by ochránili před teplem okolí, nebo zda to mohu nechat takto přiložené ke komínu. Nad podlahou půdy přijde kolem komína klasicky červený sadrokarton, jde mi o detail v podlaze.
Děkuji!
Dobrý den, nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem koupil v Hornbachu nehořlavou desku a přilepil jí okolo komína…
před 4 měsíci
Dobry den, chtěl bych se zeptat jak jste nakonec ten řesil prostup kolem kominu, řeším teď úplně to stejné tak by se…
před 4 měsíci
https://www.stavebninyhrou.cz/parotesny-prostup-gpkb/?gclid=Cj0KCQjwn9CgBhDjARIsAD15h0DT29MMjEbdY7epgUQQ_0AZTQTNyn-HezHp…
před 7 měsíci
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení