Kondenzační kotel Wolf CGB-2 vrčení 3c ventilu.

Rubriky:

Reklama
JG Jiří Gajdoš @jiri_g před více než rokem17.03.2023 19:24:41
Kondenzační kotel Wolf CGB-2 vrčení 3c ventilu.

Mám 5 let starý kotel Wolf CGB-2 se zásobíkem a už podruhé mě zlobí 3c ventil. Projevuje se to vrčením od tohoto ventilu a vždy pomůže malé klepnutí na motorek ventilu. Když vydělám konektor od motorku, tak to také přestane a po znovu připnutí konektoru se vrčení už neprojevuje. Kotel žádnou chybu nehlásí.
Poprvé se tato závada projevila už po necelých 2 letech provozu. V záruce byl tedy nejprve vyměněn jen motorek ventilu a to nepomohlo. Pak se vyměnil i 3c ventil a závada byla odstraněna. Nyní se tato závada opět objevila (cca 3 roky po výměně 3c ventilu s motorkem).
Může být opět vadný 3c ventil? Po první výměně servisák ukazoval, že je ventil dost zanešený. Nemůže být problém někde jinde v kotli, který by mohl působit na životnost 3c ventilu?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.