Dobrý den.
Můj dotaz je úplně základní, žádné velké stavebnictví. Pouze potřebují připevnit několik polic do panelu/beton a jako laik bez zkušeností s vrtáním do panelu tápu s výběrem šroubů. Největší police bude 4m hloubky od stěny asi 40cm. Na 6 konzolach pro vysoké zatizeni 25x40cm, každá 3 díry průměru 5,5mm. https://www.hobby-max.cz/policova-konzol… nebo něčem podobném.
Jaké šrouby byste použili, hmoždinky/bez, délka atd. a jaký vrtak. Nechci to zbytečně naddimenzovat a záleží mi i na ceně.
Děkuji za tipy. Tre~
Když ta "báze" na zdi bude dostatečná, tak bych to přidělal ma plastové hmoždinky fí 12 mm. Šroub typu vrut…
před 6 měsíci
Zvolím tedy jiné konzole, původní dotaz jsem upravil. Je to lepší a je jich dost? Na vrchu budou dvě modrinovy prkna…
před 6 měsíci
Tato konzola není vhodná. Police má velký klopný moment a dvojice sil která vznikne na svislé krátké části dosáhne…
před 7 měsíci
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení