Dobrý den,
řešíme možnost předělání současného "úložného podkroví" u valbové střechy na obyvatelné. V současnosti je řešeno příhradovými vazníky. Je technicky možné změna na například trámové vzpěry které budou podpírat střešní konstrukci - ve středové části půdy vznikne prostor bez vazníků - prostor pro budoucí vestavbu...?
Dite a jemu podobni si neuvedomuji, co tim mohou napachat. Pokud rada ma byt jen to, ze to udelejte podle projektu,…
Převracíte to, co jsem napsal. Jelikož nebyl přiložený nákres a byla mylně konstrukce uvedena jako příhradová, tak…
Tak že proto, že jsem reagoval jako na klasický příhradový nosník, tak jsem za vola. Pěkně děkuji. Pan Homola si…
Zjednoduším to na minimum. Takto to nejde a ani nepůjde. Musela by být nová konstrukce krovu a stropu. Zasahovat do…
před více než rokem
Fialověje návrh uvažované vestavby a zelené je načrtla přístavba k stávající stavbě
před více než rokem
Barevněj e označen nový prostor který by měl vzniknout úpravou nosných prvků střechy. Jedná se o dřevostavbu, čili…
před více než rokem
26 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení