Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenosti s TČ Midea?
Dnes mě požádal jeden zoufalý zákazník o pomoc s nastavením ekvitermní regulace, protože instalační firma na něj kašle.
Návod co dostal k TČ je dost stručný a dle mého názoru nedostačený.
Díval jsem se i do originál AJ návodu z webu, ale i tam je nastavení ekvitermy vysvětleno dost vágně.
Je tam možno nastavit "Low temperature curves for heating mode" a "High temperature curves for heating mode".
Neví někdo, k čemu které nastavení slouží?
I když jsem měnil čísla přednastaveným křivek (v regulaci je možno nastavit číslo 1 až 9, což by mělo odpovídat jednotlivým křivkám, v návodu je uvedeno 8 křivek), tak si TČ tvrdošíjně drželo teplotu vody 45 °C a teplota vody se neměnila.
Musí se u zóny 1 pro aktivaci ekvitermní regulace nastavit OFF nebo ON? V AJ návodu je uvedeno OFF (vyžluceno v příloze), ale moc se mi to nezdá. Každopádně nefungovalo to pro nastavení On i Off.
Děkuji za jakékoliv podněty.
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení