"Podpultová" nabídka FIX na ROK 12 od EPET

Reklama
HM Harry Minduton @harry.minduton před rokem18.04.2023 23:26:29
"Podpultová" nabídka FIX na ROK 12 od EPET

Došla nabídka na fixnutí kalendářního roku 2024 (pro nechápavé - od 1.1.2024 do 31.12.2024, tj. ne +12 měsíců od teď), nyní smlouva na neurčito.

Ceníky jsou dostupné zde (přes uvedený odkaz, nejsou "zalistované" ve struktuře webu dodavatele)-
https://www.epet.cz/fix-na-rok-ceniky/

Myslíte si, že se to vyplatí? Např. ta cena za plyn je na rok 2024 kouzelná (na pxe.cz je aktuálně plyn 2024 za 60 EURO/MWh), ale defacto je to za ***cenu toho***, že celý rok 2023 budete nuceně viset na Síkelově stropu, jelikož v nabídce se píše-

Dobrý den, ....,
velice si vážím toho, že energie odebíráte právě od naší společnosti, a rád bych Vás oslovil se speciální nabídkou, která je určena pouze pro Vás.
Protože se vůči našim zákazníkům chováme zodpovědně a zajišťujeme pro ně energie s předstihem, nejsme Vám schopni snížit cenu již v roce 2023, i když ceny na trhu klesají. Cena pro letošní rok Vám tedy zůstává na úrovni vládního cenového stropu, který je u plynu 2500 Kč (za MWh/ bez DPH).
JEDINEČNÁ NABÍDKA URČENÁ PRO VÁS!
Cením si Vaší loajality a rád bych Vám nabídl možnost zajistit si již nyní nižší cenu na další období, a to od 1. 1. 2024 do 31. 12. 2024. Pevná obchodní cena plynu v rámci této nabídky je výrazně nižší než cena aktuálně zastropovaná. Její výši (bez DPH) naleznete v tabulce níže.
(ceník viz odkaz výše - komodita plyn bez DPH 1449,- Kč/MWh)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.