Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, uvažuji o TČ systém země-voda. Tepelná ztráta domu je 10KW ,oblast sev. čechy s nadmořskou výškou 670 m.n.m. Ze značek TČ mám ve výběru Alphainnotec,Nybe,IVT. Obracím se na Vás s otázkou zemního kolektoru.Po dlouhém hledáni různých realizací, nevím které řešení kolektoru je pro moji situaci optimální. Myšleno ve smyslu uložení a velikosti kolektoru, někdo preferuje horizontální před vertikálním, dále pak systém tzv. slinek(smyček) nebo jen volného uložení potrubí. Při hledání jsem narazil i na uložení cca v metrové hloubce, která v našich podmínkách ,opravdu nezámrzná není. Předem děkuji za odpovědi. Případně vyzývám majitele funkčních kolektorů o postřehy.Díky
Po velkém rozčarování s minulou firmou jsem si v garáži zhotovil mrazící komoru spojenou s vrty.Dva měsíce jsem…
před více než rokem
Je to otázka namístě kdo je kdo a komu to má posloužit. Stačí novinářům dát dobré pohoštění na "tiskovce" a…
před více než rokem
Když si člověk to porovnání, na které odkazuje p. Homola vyzkouší, tak pokud není slepý, tak musí vidět, že to je…
před více než rokem
31 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení