Souhlas majitele vodovodu a kanalizace k vybudování podružného odběru vody

PK Pavel _k1 @pavel_k1 před více než rokem21.04.2023 00:14:03
Souhlas majitele vodovodu a kanalizace k vybudování podružného odběru vody

Zdravím. Rad bych se zde poradil, zda je nutné žádat souhlas majitele (obec) sítí vodovodu a kanalizace k tomu, abych mohl na pronajatém pozemku, kde jsou již hotové přípojky vody i kanalizace, čerpat od majitele vodu a odvádět odpadní vodu do kanalizace na tom samém pozemku s podružným měřením. Zkráceně, já se napojím již za šachtami tedy na jeho pozemku, čili nebudu nijak zasahovat před nebo do šachet, které jsou v majetku obce. Jde mi o to, že na jednom pozemku lze vybudovat pouze jedno odběrné místo, čili jsem se domluvil s majitelem, že budu brát od něj a platit jemu. SÚ po mě ale chce souhlas obce jako majitele přípojky na pozemku jeho souhlas s mým záměrem. Skutečně souhlas k tomuto od obce potřebuji? Děkuji za rady

Upraveno autorem před více než rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.