Zdravím. Rad bych se zde poradil, zda je nutné žádat souhlas majitele (obec) sítí vodovodu a kanalizace k tomu, abych mohl na pronajatém pozemku, kde jsou již hotové přípojky vody i kanalizace, čerpat od majitele vodu a odvádět odpadní vodu do kanalizace na tom samém pozemku s podružným měřením. Zkráceně, já se napojím již za šachtami tedy na jeho pozemku, čili nebudu nijak zasahovat před nebo do šachet, které jsou v majetku obce. Jde mi o to, že na jednom pozemku lze vybudovat pouze jedno odběrné místo, čili jsem se domluvil s majitelem, že budu brát od něj a platit jemu. SÚ po mě ale chce souhlas obce jako majitele přípojky na pozemku jeho souhlas s mým záměrem. Skutečně souhlas k tomuto od obce potřebuji? Děkuji za rady
A jake by asi tak mohl mit potize? :-D Nechte si zaramovat fotku stavebniho uradu, treba vam poslou petikorunu :)
před více než rokem
Motat do toho stavební úřad pán může. Ne všechny stavby jdou dělat bez stav. povolení či ohlášení. Já jen nechápu,…
před více než rokem
Není to třeba proto, že pán nechce mít potíže a proto to dělá podle předpisů? :)
před více než rokem
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení