Zdravím,
Nechal jsem si udělat projekt a schéma zapojení pro můj dům a chtěl bych se vás zeptat, jestli vám to takto přijde ok. Akumulační nádrž bude mít 1" vývody, nevím jestli by to zvládlo 2 okruhy. Já bych osobně okruhy napojil přímo do akumulační nádrže každý zvlášť . Směšovani bych nechal jen u podlahového topení a oba bypassy za oběhovými čerpadly bych vyřadil. U krbu by byl asi ladomat popř . Popř co by bylo dobré změnit. Díky za tipy.
Tam musí vystačit jakékoliv "slabé" čerpadlo. Výkon vašich radiátorů podle projektu je 10 529 W v teplotním…
Vyhozené peníze za projekt. Viděl ten projektant to co navrhuje někdy v provozu. Máte dle Vás TZ 12kW to je v případě…
Pokud máte možnost jít cestou podlahovky tak tudy. Lapače pavouků je až poslední řešení i když se dobře nadimenzuji.
Projekt, který je zde diskutován je zcela zmatečný. Jen namátkou: - Krbový výměník nemá regulaci teploty zpětné…
před více než rokem
Okruhů tam bude asi 6. V pokojích po 2 a pak chodba a koupelna po 1
před více než rokem
Tam musí vystačit jakékoliv "slabé" čerpadlo. Výkon vašich radiátorů podle projektu je 10 529 W v teplotním…
před více než rokem
35 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení