Oprava vnitřních omítek

Rubriky:

Reklama
IM Iva Malá @iva.mala602 před rokem26.04.2023 19:09:05
Oprava vnitřních omítek

Dobrý den,
prosím o radu, řeším zapravení starších omítek po výměně elektroinstalace, kdy odpadly i větší kusy omítky. Zedník nejdřív tvrdil, že to půjde zapravit bez nutnosti natáhnout jemnou omítku přes celou zeď (že zapraví pouze drážky a vyhladí to tak, že to po vymalování nebude vidět) a zvolil na to skladbu: 1. penetrace, 2. zaházet drážky a odpadené kusy hrubou omítkou, 3. jemná stěrka a vybrousit. Po dvou dnech práce ale řekl, že tímto postupem by po čase mohly opravené části odpadnout a navrhuje nový postup, kdy udělá kompletně nové finální omítky po celých stěnách, postup následující: 1. penetrace, 2. zaházet drážky a odpadené kusy hrubou omítkou, 3. lepidlo po celých stěnách, 4. finální omítka po celých stěnách.
Druhý postup je 3x dražší a pokud je to nezbytné, tak to tak nechám udělat, ale chtěla bych se zeptat na názor, jestli při prvním způsobu opravdu hrozí, že by řešení nebylo trvalé.
Děkuji za každou radu a názor

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.