Dobrý den, u novostavby garáže, kde je skladba podlahy - základová deska, jedna vrstva hydroizolace IPA, 3 cm podlahového polystyrenu, 10 cm betonu s kari sítí - děláno ze zavlhlého z betonárky, praskla betonová deska. Praskliny dle nákresu. Pokud na tohle položím dlažbu, tak nejspíše popraská také. Lze tohle nějak opravit?
Napadlo mě nařezat praskliny na příč úhlovou bruskou, vložit nějakou ocelovou výztuž a zalít epoxidem. Má s tím někdo zkušenosti, nebo navrhujete jinou opravu?
Děkuji Beneš
Zítra podlahu změřím. Ale spíš se přikláním k chybné pokládce EPS. Stavbu mám rozpracovanou již 6.rokem a stavím jak…
před více než rokem
Jsou dvě možné varianty poruchy. Buď to podmrzlo a nebo sedly základové pásy časem, zatížením stavby sněhem nebo…
před více než rokem
V týdnu posháním materiál a pak se do toho pustím. Určitě pak napíšu výsledek. Odkud jste? Já od Kolína. Byl byste…
před více než rokem
28 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení