Zateplení nerovné - kamínkové fasády + plus vnitřní izolace

Rubriky:

Reklama
MP Michal Pešata @michal.pesata794 před rokem10.05.2023 06:16:16
Zateplení nerovné - kamínkové fasády + plus vnitřní izolace

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na možnosti zateplení fasády (nejlépe minerální vatou). Bohužel fasáda je velmi nerovná (avšak drží jak přibitá). Je to taková směs s drobný štěrkem viz foto.
1a) srovnat to nečím a nalepit izolaci (pracné, vyšší hmotnost a cena lepidla již bude znatelná)
1b) odvětrávaná fasáda asi nejjednodušší na tento povrch, jen jakou skladbu zvolit (resp. čím to pokrýt - fasáda efektivní a ne úplně drahé řešení?.

2)Na jednu stěnu se z venku nedostanu - mám v plánu vnitřní izolaci asi PUR/PIR desky (či něco jiného), na lepidlo a .... máte tip an dobře dostupnou desku?

3)Pak potřebuji řešit zatepleí balonu (nad obývakem) asi extrudovaný polystyren ale co na něj (balkon není zastřešen a rád bych jej zachoval pochozí?

4) Dále mám jednu stěnu do garáže - asi bych ji chtěl zateplit ze strany od garáže - jakou vatu použít, jaky povrch zvolit?

Tlouštky izolace dopočítám aby to sedělo., rád bych se dostal na plus minus ekvivalentu 16 cm vaty.

děkuji za jakýkoliv tip či radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.