zasypání přikopu mezi budovalmi

Reklama
JH jiří haberle @jiri.haberle před 11 měsíci10.05.2023 09:27:40
zasypání přikopu mezi budovalmi

Dobrý den, mezi sousedem a mnou vznikl přikop z obou stran jsou základy. Z jedné garáž a z druhé opěrná zídka. Chceme tento výkop zasypat ale problém je přístup. Celková delka asi 13m a šířka tak 40cm a výška zhruba metr. Napadlo nás na boky k budovám dát nopovou folii, na dno dát trochu stěrku na to položit drenážní hadici, zasypat štěrkem, navrch dáme geotextilii, následně zase trochu štěrku a pak už budeme sypat různou suť, cihly atd. Nakonec dáme zase štěrk a bude to. Ta hadice tam je asi zbytečná ale soused ji tam chce mít, už ji máme koupenou. Můžeme to takto udělat? v podstatě tam nebude na tu hmotu působit vlhkost ta by se nemělo těm cihlám nic moc dít, strach o to že by rozpadaly cihly na prach nemám. Vyplnit to celé štěrkem by bylo drahé, pracné a nic zásadního by to nepřineslo.
Díky

Upraveno autorem před 11 měsíci
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.