Mám už řadu let tuto vodárnu (z nadpisu) a jsem s ní maximálně spokojen. Když se odebírá voda, tak vodárna běží. Když se odběr vody zastaví, tak vodárna cca po 10 sekundách vypne.
Nyní se ovšem začala chovat podivně: i když se odebírá voda, tak pravidelně v intervalech těch cca 10 sekund vypne a hned zase zapne, běží a čerpá vodu a pak zase vypne, zapne atd.
Zavzdušněno není, spíš to vypadá jako že si vodárna "myslí", že není odběr. Tak vypne, ale protože není tlak, tak hned zapne.
Myslíte si, že je tato závada opravitelná? Případně nějak snadno svépomocí?
Má nějaký majitel této vodárny podobnou zkušenost?
Předem díky.
Dobrý den pánové, okolnosti mě přiměly také se konečně pustit do opravy vodárny. Podle Vašeho postupu jsem očistil…
před více než rokem
Dobrý den, pane Urbánku. Díky Vašemu příspěvku jsem se odhodlal vstoupit do útrob tohoto zařízení, které pracuje…
před více než rokem
Dobrý den pane Urbánku, tak to je paráda, blahopřeju Vám a děkuju za popis postupu. Zkusím to udělat přesně jako Vy,…
před více než rokem
22 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení