El. rozvody s rekonstrukcí domu

Rubriky:

Reklama
MW Martin Wagner @martin.wagner399 před 11 měsíci12.05.2023 19:51:21
El. rozvody s rekonstrukcí domu

Dobrý den. Potřeboval bych prosím poradit , v části tchánova domu se dělají snížené stropy ze sádrokartonu. V rámci rekonstrukce se udělají i nové rozvody elektřiny. Staré jsou ještě v hliníku a v bídném stavu. Jedná se o polovinu domu kde hodiny a hlavní jistič jsou společné. Základní představu máme, jen spíš poradit nějaké postřehy co a jak . Nebo jak rozdělit kabely a jaké použít a taky jaké pojistky. V kuchyni by byla pravděpodobně sklokeramika nebo indukce. Podle plánku co mám mne napadají vlastní jistič pro sporák, v kuchyni počítat s napájením digestoře a udělat si radši 2 zásuvky vedle sebe místo dvojzásuvky u linky . Pojistková skříň by mohla být v chodbě. A případně počítat s napájením bojleru do koupelny (pokud by chtěl mít 2 nezávislé celky ) . Zkusil sehnat elektrikáře na radu a případnou finální kontrolu ale neúspěšně. Předem děkuji za rady a tipy a pokud by na to někdo z Olomouce a okolí chtěl mrknout tak se můžeme domluvit.

Upraveno autorem před 11 měsíci
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.