Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den všem, prosím o odborný názor. Nechal jsem si doma odbornou firmou vyměnit okna za plastová - výměna byla včetně zednického začištění. Zároveň si, stejnou společností, nechal můj otec vyměnit okna u sebe doma - takže stejná firma, jen jiná montážní parta. Zatímco tátovi venkovní špaletu dotáhnuli až k oknu, tak u mě to nechali ve stavu - viz příloha. Při dotazu nám bylo řečeno, že obě varianty jsou správně a že to záleží na zedníkovi... Osobně si myslím, že při řešení, kdy jsou špalety nezačištěné správně není a bude časem docházet k degradaci pěnové pásky - budou tam například hnízdit hmyzáci atd.... Neřeším teď, že je to pěkná prasárna a vypadá to hnusně....to je druhá věc. Prosím tedy o odborný názor.
okná sú asi osadené správne , podľa vodováhy, otázka znie , prečo sa tak výrazne poškodila fasáda, pri vyberaní…
před více než rokem
Pokud Vám to nevadí,že Vám to nevadí,tak nám to nevadí vůbec. Nechcete namontovat tč bez kompresoru?…
před více než rokem
Dneska bych tu spáru vylepšil ale zde na obrázku udělaného před chvílí je stav po 22 letech od zapravení. Toto…
před více než rokem
16 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení