GW10K-ET s baterii Dyness - na zálohu

Rubriky:

TB Tomáš Benda @tomas.benda007 před rokem18.05.2023 11:03:19
GW10K-ET s baterii Dyness - na zálohu

Dobrý den, používám několik měsíců střídač GW10K-ET s baterií Dyness. Pokud jsem připojen k DS vše jede jak má. Jakmile se odpojím z DS, přepne se střídač na zálohu a zde nastane problém. Po několika minutách se vždy střídač vypne a restartuje. Měl jsem na reklamaci technika, který mi řekl, že toto je normální, že jakmile jede střídač na zálohu z baterie, tak pokud má dům najednou velký požadavek na odběr, tak to střídač nedovolí a restartuje se. Může to prý dělat kdykoliv. V domě mi jede jen rekuperace (odběr cca 70 W, mražák, lednice a drobné spotřebiče, které jsou v stand by režimu) a stejně se problém objevuje. Má s tímto někdo zkušenost? Reklamace mi nebyla uznána s tím, že střídače GoodWe se takto chovají. Nejde mi to do hlavy, protože jakmile vypadne DS, tak se mi co pět minut doma vše vypne, zapne...je to dost nešťastné. Technik kontroloval a proměřil zapojení a prý je vše v pořádku. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.