Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, měl bych dotaz na výměnu podlahy. Jedná se o velký pokoj spojený s kuchyní. V pokoji jsou ještě původní dřevěné podlahy staré cca 80 let. Již špatné, jsou na nich provizorně položeny OSB desky. Třetina pokoje, kde je kuchyňská linka je podlaha betonová stáří cca 40 let. Uvažovali jsme o izolaci a vybetonování, ale dle místní projektantky ona doporučuje dřevěnou podlahu a dřevěné polštáře nahradit betonovými na ně dřevěný rošt a jako izolaci použít liapor. Dům není podřezán ale vlhkost je minimální. Máte nějaké doporučení? Děkuji moc.
Rada je, jako obvykle u pana Homoly, super, Problem je, ze takto se podlahy uz opravdu nedelaji! Levneji ci za stejne…
Od nepaměti se dělaly podlahy bez hydroizolace. Ovšem životnost je v rozsahu cca 75 let. Nedávno jsem likvidoval dům…
Za mne vyrvat vsechno drevo, vybetonovat a udelat hydroizolaci, kterou navarit do vyse alespon 10 cm na zed (jakasi…
Take nechapu. Jedina vyhoda suche cesty je sucho a rychlost montaze, to ale pada na tom, ze pan patrne bude delat…
před více než rokem
Taky nechápu, proč nechcete klasiku. To znamená betonový podklad, hydroizolaci, tepelnou izolaci a na to beton nebo…
před více než rokem
Sve jsem rekl. Jiste lze suchou cestou resit i zatepleni.. Ale beton je beton. Uz treba jen kvuli skudcum, kteri se…
před více než rokem
30 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení