provrtání základů ú průraz pro trubku 150mm

Reklama
JH jiří haberle @jiri.haberle před rokem23.05.2023 11:32:14
provrtání základů ú průraz pro trubku 150mm

Dobrý den, potřrbuji provrtatzáklady které jsou ze smíšeného zdiva (zevnitř: plná pálená cihla-opuka-žula) taková to by měl být skaldba základu směrem zevnitř ve. Potřebuji touto hmotou provrtat otvor pro 150mm odpadní trubku. Tloušťka základu 50cm. Navíc potřebuju vrtat lehce šikmo horizontálně tak u vertikálně kvůli spádu.
Postup: Pujčím si silné vrtací kladivo a vrták třeba 20mm a udelám několik děr po obvodu. Čím víc tím líp ale problém je že se občas tato tvory mají trendenci setkat a pak už se to vrtá blbě. Celé toto provrtané postupne vysekat nejdříve zevnitř a pak pokračovat zdruhé strany až to nakonec celé vybourám a vložím trubku. Je na tomto postupu nějaká chyba nebo problém?
Mohl bych půjčit prurazový vrták třeba 50mm ale to je podle mě zbytčné a dlouhavé. více malý otvorů se mi zamlouva vice.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.