Zdravím všechny,
nemáte někdo zkušenost s odhlášením plynu v paneláku s tím, že chci začít vařit na propanu/propan-butanu a jen měnit 10 kg flašky?
Ať pátrám jak pátrám, nedozvěděl jsem se, jestli to třeba není v rámci SVJ zakázáno (čemuž bych se v této zemi nedivil).
Díky všem za korektní odpovědi.
DG
Tak předpokládám, že z toho zemního plynu (na kterém nyní patrně vaří) je taky vodní pára a splodiny hoření.
Normálně jsem plyn odhlásil a plynoměr nechal odmontovat, nikoho jsem se neptal. Kdyby mi to nedovolili tak to nebudu…
Ja nejsem a priori proti. Jen jsem povazoval za nutne zminit rizika, ktera se s tim poji. A ano, zplodiny jsou stejne…
perfektní, díky za inspiraci a zkušenosti 👍
před 3 měsíci
Normálně jsem plyn odhlásil a plynoměr nechal odmontovat, nikoho jsem se neptal. Kdyby mi to nedovolili tak to nebudu…
před 3 měsíci
Ne, neshodneme se. Nevim, zda mate deti, ktere by byly jako magnet pritahovany k PB lahvi, ci nesikovnou manzelku,…
před 4 měsíci
14 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení