Zdravím.
V posledních osmi dnech dosahuje měření z meteostanice opakovaně rekordních hodnot rosného bodu. V některých dnech se venkovní rosný bod pohybuje celé hodniny v rozmezí 20°C až 23°C Předpokládám, že obdobná situace je i na dalších místech v ČR. Ve starších vláknech se diskutovalo téma vhodného chlazení i vzhledem k rostoucí vlhkosti vzduchu při GO.
Jak to vypadá aktuálně s interierovým klima u systémů chlazení:
1. Aktivní rekuperace
2. Klimatizace
3. Chlazení podlahou
4. Noční větrání
Děkuji.
To není chlazení podlahou, ale ohromná hmota stavby se svojí setrvačností stíhá teplo odebírat
K tomu je potřeba nějaký komentář. Každý tady ví, že venkovní vzduch s teplotou přes 30°C s vlhkostí 49°C nelze bez…
Pravda,není co dělat tak se nudíte. Tento dům jsem stavěl před 50- ti léty s tátou.Někdy se stalo,že ve sklepě kapala…
Jo jo,vedle taky,celá ulice půjde k zemi.To víte ,valašsko.Jenom moje čerpadla zůstanou.
před 5 týdny
To je nějaký starý barák bez izolace, mizerně nebo nevhodně větraný. Mimochodem, podobně to vypadalo na mém starém…
před 5 týdny
Moje reklama,sic nevím na co,ale ať máte radost. Dům se bude bourat,totálka,schody mokré,každou půl hodinu vytírat…
před 5 týdny
119 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení