Dobrý den,
chci se zeptat. V koupelně plánuji bojler Protherm FE 120 BM, nad ním bude kotel Protherm Panther. Vývody z bojleru jsou nahoře. V projekčních podkladech se píše, že by měl být od zadní stěny vzdálen cca 10 cm. Chci se zeptat, jestli je to opravdu nutné a zda by něčemu vadilo, kdyby ten bojler byl blíž ke zdi (případně až těsně u zdi). Mám tam málo prostoru, takže umístění blíž ke zdi bych uvítal. Díky, zdravím.
Trvejte na připojení hladkou trubkou, má násobně menší tlakovou ztrátu než korugovaná, která navíc nemá DN 20 mm ale…
před 7 dny
Děkuju- Já budu mít kotel nad bojlerem a vývody do zdi jsou vedle bojleru, takže si myslím, že by za ním zezadu nic…
před 7 dny
Zdravím, mám boiler FE 150 BM, který je cca 300 mm vedle kotle a cca 100 mm od zdi. Ale je to především z důvodu…
před 7 dny
13 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení