Viadrus A3W - kapající voda ze zad kotle

FF Frederik Fako @frederik.fako před 11 měsíci20.11.2023 16:06:42
Viadrus A3W - kapající voda ze zad kotle

Dobrý den,
jelikož mi zde už jednou bylo dobře poraděno obracím se na Vás opět s dotazem, který mě momentálně trápí.
Dnes jsem kontroloval kotel, a všiml jsem si, že mi ze zadního vývodu kouřovodu kape voda, a je to tam orosené, lehce zrezlé a prolezlé nějakou usazeninou.
Viz fotografie a přiložené video.
Nedávno mi z komínu ulétla komínová stříška a i vydatně pršelo - je možné, že ta voda vznikla právě kvůli tomu, že mi do komínu napršelo nebo je jiný problém?
Jak to případně vyřešit - stříšku samozřejmě v nejbližší dobře opět vrátím (pokud najdu vhodnou s vhodným uchycením na keramickou vložku)
Každopádně mě zajímá zda to pomůže nebo je jiný problém a zda je případně potřeba přívod rozebrat a vyčistit či nějaký jiný zásah.
Velice děkuji za Vaší pomoc a přeji hezký den.
Jelikož je video příliš velké nahrál jsem jej zde (video se smaže po dvou dnech, takže pokud již nebude k dispozici rád jej obnovím): https://streamable.com/inp3ek

Upraveno autorem před 11 měsíci
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.