TZB-info - TEDOM energie: Březnové…
TEDOM energie zveřejnil březnový ceník svého měsíčního tarifu Jistota na měsíc, ceny elektřiny i plynu jsou na historických minimech. Nově TEDOM energie nabízí také roční tarif T-Fix 12.
Ahoj. Od března bych měl přecházet k E.onu, nicméně podepisoval jsem s nimi ještě smlouvu podle starého ceníku z dubna 2023 se zavazkem na 2 roky. V prosinci se ovšem cenik změnil, mají teď nový, s nižšími cenami silové energie. Takže jsem chtěl smlouvu upravit na nový ceník. Na to mi řekli, že to teď změnit nejde, že to půjde až od března, kdy začnu odebírat energii. Je tohle běžný postup nebo se se mnou snaží vyjebat a v březnu mi řeknou, že jsem tarif měl změnit dřív než jsem energii začal odebírat?
Problém je překvapivě dovědět se aktuální ceny ... na jejich webu je celkem xxxxx. Naštěstí jsem našel:…
před více než rokem
Nejlepší je teď přejít k TEDOM. Máte transparentní cenu na každý měsíc dle burzy a pokud se vám nebude líbit nebo…
před více než rokem
Jde o to, že dodavatel mi to tak řekl ať o změnu požádám až v březnu. Což je podivné
před více než rokem
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení