Dobrý den, potřeboval bych poradit, jestli mám dobře vymyšlenou skladbu podlahy v patře. Původně jsem tam chtěl dát anhydrit ale vypočítal jsem si že by celková hmotnost anhydritu byla něco okolo 3,5 - 4tuny a to se mi zdá hodně. Trámy jsou tam sice masivní ale zbytečně to zatěžovat nechci.
Původně tam byla škvára polštáře a natřené fošny. To jsem všechno zlikvidoval a teď koukám na prkenný záklop. Tenhle záklop přijde vyškubat a akladba bude takto:
viz foto.
Mezi trámy nacpu vatu a zespoda do podhledu taky dám vatu. Lépe už to nedokážu vymyslet. Co myslíte bude to ok? Na co si mám dát pozor? Doufám že ta podlahovka bude topit dost v tomthle provedení.
v jedno místě bude dole koupelna a v druhe časti zase kuchyň.. tak tam by se to vyplatilo dát?
před 7 měsíci
ano přesně tak, idelální by byl velký radiátor, pak by mohla být i chladnejší voda do něj. Což ale zase lepe…
před 7 měsíci
Ja to vyresil tak, ze jsem dal dlouhe a nizke radiatory do sesikmeneho prostoru. Castecne i za nabytek, protoze tam…
před 7 měsíci
12 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení