Vekra okna zkušenosti s podvodemDobrý den, zažil jsem velmi děsivou zkušenost při nákupu oken Vekra. Když jsem řešil výměnu oken získal jsem nabídku od prodejce který, byl hodně přesvědčivý, nic nebylo problém, všechno půjde a taky mi tvrdil že je externí spolupracovník s firmou Vekra a že mi může nabídnout okna Vekra za velmi výhodných podmínek a jelikož opravdu cena byla velmi výhodná, proto jsem se s ním domluvil. Vše probíhalo v pořádku včetně montáže až se po půl roce od montáže začaly křivit balkonové dveře. Tak jsem zavolal tomuto prodejci, že chci zakázku reklamovat ten mě odbyl, že je vše v pořádku a že to na reklamaci není, to se mi pochopitelně nelíbilo. A nezbylo mi kontaktovat zákaznický servis Vekry s touto reklamací a tam mi bohužel sdělili, že to nejsou jejich okna a s tím prodejcem nikdy nespolupracovali. Tak jsem znovu volal tomu prodejci a ten mi v telefonu tvrdil, že mi nikdy žádnou Vekru nesliboval, ale že mám profil oken VEKA a že je to i papírech a že jsem si to popletl a na reklamaci nemám nárok, že udělali vše dobře, pak mi položil telefon a už se mu nelze dovolat asi si mě teď blokuje. Já jsem si na 100% jistý, že mi tvrdil, že mi dodá okna Vekra, protože pomocí tohoto argumentu mě přesvědčil ke spolupráci. Zajímá mě jestli a jak toho hajzlíka můžu dohnat k spravedlnosti a nepiště mi prosím, že jsem hlupák a jak sem se mohl nechat tak napálit, okna jsem kupoval poprvé a těchto zkušenostech už bych si to jinak pohlídal.