Dobrý den, prosím o radu, pokud se v tom někdo vyzná. Mám řadové stavení, kde součástí je stodola. Tu bych chtěl přestavět na dílnu, ale protože to není v ideálním stavu, bylo by lepší patrně na jejím místě vystavět dílnu novou. Co se týče umístění, je však vlastně v rámci pásu pozemku od hranice souseda na jedné straně po hranici u souseda na druhé straně, tj. nulové odstupy. Někde jsem četl, že když se na místě starého postaví nové, je nejdříve nutné zažádat o demolici a pak o stavební povolení. No a můj dotaz je, zda pak není problém s povolením, když je to vlastně bez odstupů od souseda , navíc pak do toho soused může házet vidle.... Nevíte někdo, jak to nejlépe udělat? Děkuji.
Ano, a takhle si v tom nase sojuzu zijeme. Je to smutne. A presne jak rikate, mstivost uredniku jsem bohuzel take…
před 5 měsíci
S dovolením doplním o příspěvek jak složitě může procházet modrá čára památkové zóny. Mne například jde prostředkem…
před 5 měsíci
Rada nad zlato. Teď už tazatel přesně ví, jak na to.
před 5 měsíci
11 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení