Dobrý den,
Mám dotaz ohledně škváry. Škvárou jsem měl zateplenou podlahu z betonové mazaniny o zásypu plus minus 15 až 20cm, škváru jsem dal pryč a chci dat vrstvu polestyrenu a poté položit anhydrid o tloušťce 5cm. Předtím byly dřevěné trámy zapuštěné ve škváře, na trámech nabité desky a finalka parkety.
Kolik váží anhydrid o dané tloušťce jsem dohledal v tabulkách, ale kolik váží škvára nemůžu nikde najít….
Chtěl bych zjistit jestli podlaha bude stejně těžká, lehčí, anebo těžší, abych se vyvaroval zbytečným komplikacím.
Díky
Kdyby jste mne to naskicnul od ruky jak to bylo včetně rozměru pažení (volná délka nosníků) a změřil šířku té ocelové…
před 3 měsíci
Ano, na této podlaze byla vyzděná příčka o velikosti 4x2,5m z plných pálených cihel. Ta zeď měla funkci, že z velkého…
před 3 měsíci
Nevím jak to myslíte s tou vyzděnou příčkou. Ta byla uprostřed trámů a vespod to bylo nepodepřené? Každopádně v…
před 3 měsíci
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení