Dobrý den po výměně starého plynového kotle(20let) za kondenzační, nastali jisté potíže? Když jsem rekonstruoval koupelnu a kuchyni tak jsem tam nechal udělat podlahové topení na zpátečku, mám tam redukční ventil a vše bylo v pořádku ale jakmile jsem vyměnil za kondenzační kotel s ohřevem vody v bojleru (akumulační nádrži) , který má přívod teplé vody samostatně, ale zpátečka z bojleru už prý je stejná s topením, tak teď mám při ohřevu vody v bojleru horkou zpátečku přes celý dům, právě do toho podlahového topení na zpátečku, redukční ventil je na 0 ale stejně to tam jde, co teď s tím? topit i v létě?
Příliš zpomalený oběh vody způsobí neúměrný nárůst tlaku u obehového čerpadla a ten otevře obtok (by-pass obvykle…
před 4 měsíci
děkuji všem vyřešené, došlo k ucpání magnetického filtru a tudíž kladl odpor a šlo to vše do té zpátečky, vyčistil…
před 4 měsíci
Díval jsem se na Baxi a i když ten obrázek je nakreslen blbě (spaliny procházejí plechem), tak mne napdá, že jediná…
před 4 měsíci
15 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení