RI Okna nikdy více

Rubriky:

Reklama
RI Okna nikdy více

Pořídil jsem si okna a troje vchodové dveře od firmy RI okna. Vybral jsem si ty nejlepší plastové profily, cena celkem 400.000 Kč. Jednoduché vchodové dveře o velikosti 90x220 cm s obdelníkovým prosklením cena 74.000 Kč bez DPH, serie Vizual. Po slevě 33.000,- Kč bez DPH. Design dveří si lze vybrat pouze přes internet, v prodejnách pochopitelně vzorky nemají. Za ty peníze vám dodají dveře, kde uprostřed panelu je vyříznutý otvor a v tom vložené prosklení, které není nijak orámováno a viditelná je i hrana říznutého plastu. Je tam hrana, v které se drží voda a prach. Sklo navíc nelze vyměnit, musíte měnit celý panel. Ani na jednu z těchto věcí vás RI Okna neupozorní a není to uvedeno ani na internetu. Když to viděl stavitel, volal mi, že mi dodali dveře s provizorní bakelitovou výplní, prý asi kvůli transportu. Chyba, byl to finální výrobek. Jako reklamace to uznáno nebylo. Navrhoval jsem, že si připlatím za výměnu tohoto paskvilu, ale neakceptováno. Napsal jsem i majitelům firmy, ale nereagovali. Na několikátý opakovaný dotaz přišla odpověď: "Nechápu proč mě píšete porad o nějaké reklamaci, já to neřeším nemám reklamace na starosti ." Jinými slovy, majitel firmy reklamace neřeší. Asi si spočítali, že okna si u nich stejně kupuje každý jenom jednou a není tedy třeba do budoucna řešit jejich nespokojenost.
O ohnutých klikách, nefunkčním zámku a drobných škrábancích se ani nebudu rozepisovat.
Za mě ohromná chyba. RI Okna nikdy více. Okna si u nich může pořídit jenom masochista. Foto toho paskvilu (vchodových dveří) rád pošlu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

17 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.