V rámci rekonstrukce budu řešit nový plynový kotel a budu doplňovat i FVE 8kWp Solax + baterie, s ohřevem vody do bojleru. Mám nabídku bojler Dražice OKCV 200. Jedná se o bojler pro 1 topné těleso. Prosím o doporučení pro lajka případně vhodnějšího bojleru. Vůbec netuším, zdali je lepší bojler na 380v nebo 230 a zda a bojler pro 2 topné tělesa. Plynový kotel bude zapojen i na případný dohře vody bojleru.
Jak jsem psal. Není v tom žádný rozdíl. Výstup kotle pro ohřev TUV zapojíte na nějaký horní vývod AN. Zpátečku na…
před 4 měsíci
Já to chápu. I se mi toto řešení docela líbí. Můj dotaz byl naprosto konkrétní a sice, že nevím, jak bych s LMT…
před 4 měsíci
Pokud topit přes LMT je potřeba použít LMT 500 a více u 300l neoddělite TUV od topení nebo jen na stejné teplotě
před 4 měsíci
17 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení