Dobrý den ,mám nový bojler Dražice obojživelný ,stacionární 160 l , teď od dubna vyhřivany fotovoltaikou ,predtim jsem měl nerez bojler 200 l svařovány doma vydržel cca 50 let ,když jsme se sprchováli dva lidi tak teplota klesla s 60 na 50 st teď teplota spadne až na 25 st ,a to spěchame se sprchovanim , nevím čím to je ,poradi někdo,Jo a predtim se bojler náhřivaĺ kotlem na uhlí ,automat
Teploměr není orientační ale měří teplotu jen ve spodní části bojleru ve kterém se projevuje stratifikace. Aby jste…
Tepelná ztráta bojleru 1,8 kWh/den je na 160l bojler pekelně vysoká ztráta. Já dost dobře nechápu, proč DZD pořád…
Dobrá poznámka. Osobně jsem měl v bojleru 6/4" těleso 7,5 kW to chce mít ale přivedené 3f. Potom se 160l bojler…
Nasel jsem stare zapisky, kdy jsem to sledoval na chalupe. Je to udaj z roku 2018. Byly tam drazice 125 vertikalni,…
před 7 týdny
Je to sice samostatný systém pro dědečky, ale teď jsem si uvědomil, že mám dva výstupy a na druhém mám zapojeno…
před 7 týdny
Jiný údaj je ze zkušebny a jiný může být skutečnost když je to zapojené do trubek. Pozor na spotřeby energie STAND-BY…
před 7 týdny
70 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení