Špatná instalace kondenzačního kotle firmou

Rubriky:

Špatná instalace kondenzačního kotle firmou

Dobrý den. Mám spor zatím s jednou nejmenovanou firmou, která mi instalovala kondenzační kotel. Po roce užívání jsem chtěl nechat udělat revizi kotle. Na revizi jsem sehnal jiného technika. Technik shledal na instalaci kotle několik závad a proto mi nemůže revizi provést. Jedna s největších závad je , nemožnost se dostat k měření spalinových cest CO2. Reklamoval jsem tuto závadu u firmy ,která to dělala, ale ta po mně chce, abych zaplatil úpravu kotle a materiál. S materiálem , bych ještě souhlasil, ale proč bych měl platit dvakrát za instalaci kotle. Firma už se mnou nekomunikuje. Chtěl bych se zeptat, jaké jsou možnosti k nápravě. ČOI, ADR mimosoudní řešení . A prosím vás. Kolik by stál znalecký posudek a kde se dá sehnat. Děkuji za reakce.

Upraveno autorem před více než rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

29 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.