Skladba základuZdravím, potřeboval bych radu. Kvůli místu a čekání než přijede kontejner a já budu moct kopat dál chci zatím připravit pasy. Mám vykopáno v místě původní přístavby pás hluboký 85cm od úrovně terénu (95cm od původní čisté podlahy a podlahy v celém baráku). Nyní řeším skladbu jak to udělat. V plánu mám uhutněné štěrkové lože (+-5cm). Na to 15 cm betonu. Po vytvrdnutí vyskládám první řadu bedńáků, zavrtám roxory do betonu na chem. kotvu, provážu s roxory vodorovně položenými na bednění + s roxory na chemické kotvě v místě základů pod barákem a vyskládám druhou řadu bednění seříznutou z jedné strany. Budu tedy okrajem +- 10 cm pod úrovní terénu. Bednění vyliju do poloviny výšky druhé řady a počkám na vyzrání. Pak dovnitř navezu štěrk, uhutním a nastává otázka, zda mám dávat geotextilii? a pokud ano, pod štěrk a nebo na štěrk? Na to pak přijde do roviny s bedněním beton. Rovina desky tedy bude stále cca 10 cm pod úrovní terénu a 20cm pod úrovní finální podlahy. A teď si nevím rady. Napenetruji, navařím izolační pásy a na to začnu z Ytongu stavět zeď. Následně pak izolaci navařim na tvárnice zvenku? následoval by extrudovaný soklový polystyren a nopová folie. bude to takto v pořádku? V této části podlahové topení neplánujeme a vlhko také není.
Děkuji za rady.