Zpevnění břehů potoku

Rubriky:

Reklama
TV Tom998 Vaňatka @tom998 před 4 měsíci24.06.2024 09:07:58
Zpevnění břehů potoku

Zdravím všechny stavebníky. Zdědil jsem dům v započaté rekonstrukci. Vše je pro mě nové a řeším to poprvé. Projekt je z roku 2016 a nejspíše bude třeba přehodnotit ale to odbočuju. Pozemek na kterém stojí dům přímo sousedí s potokem ve vlastnictví povodí. V projektu je napsáno že hrana stavby je od břehu potoka 6m. Tato vzdálenost se vlivem práce vody změnila. Potok nám podemílá břeh hrozí sesunutí břehu na kterém se nachází roh rodinného domu. V projektu je zmínka o tom že břeh se zpevní podle požadavků povodí. Řešil jste někdo podobný problém? Má smysl volat na povodí a nebo bude lepší to bez souhlasu na jaře "haťovat" (kůly z olše, vrby, propletené vrbovým proutím, posypané zeminou s kamením) Mám strach aby mi nenařídíli něco nákladného s určitým termínem dokončení. Tzv. Nerad bych píchl do vosího hnízda. Předchozí majitelé byly prasata a suť vykládali podél potoka, otec to jaksi řešil ale nepamatuji si podrobnosti, nerad bych aby nám to dali za vinu.Máte někdo zkušenosti?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.