Zpevnění břehů potokuZdravím všechny stavebníky. Zdědil jsem dům v započaté rekonstrukci. Vše je pro mě nové a řeším to poprvé. Projekt je z roku 2016 a nejspíše bude třeba přehodnotit ale to odbočuju. Pozemek na kterém stojí dům přímo sousedí s potokem ve vlastnictví povodí. V projektu je napsáno že hrana stavby je od břehu potoka 6m. Tato vzdálenost se vlivem práce vody změnila. Potok nám podemílá břeh hrozí sesunutí břehu na kterém se nachází roh rodinného domu. V projektu je zmínka o tom že břeh se zpevní podle požadavků povodí. Řešil jste někdo podobný problém? Má smysl volat na povodí a nebo bude lepší to bez souhlasu na jaře "haťovat" (kůly z olše, vrby, propletené vrbovým proutím, posypané zeminou s kamením) Mám strach aby mi nenařídíli něco nákladného s určitým termínem dokončení. Tzv. Nerad bych píchl do vosího hnízda. Předchozí majitelé byly prasata a suť vykládali podél potoka, otec to jaksi řešil ale nepamatuji si podrobnosti, nerad bych aby nám to dali za vinu.Máte někdo zkušenosti?