Venkovní žaluzie

Rubriky:

Venkovní žaluzie

Zdravím, potřebuji poradit. Za jakýkoliv podnět předem děkuji.

Zvažuji venkovní žaluzie z toho důvodu, že jak je venku horko jako bylo včera a dnes, tak se přes okna na jižní straně domu dostává dovnitř postupně příliš tepla. Venkovní žaluzie by tomu mohly učinit přítrž :)
A potřeboval bych poradit na co se zaměřit a popř., jestli je na trhu nějaké konkrétní řešení. Nastíním, co požaduju.

Jednoduché řešení.
Pět oken.
Nemám chytrouše a ani ho nemám v plánu mít.
Možnost stahovat a vytahovat žaluzie jedním ovladačem najednou, ale s tím že každou žaluzii by bylo možno ovládat zvlášť.
To samé platí i pro nastavování sklonu lamel.
Plynulé nastavení lamel v plném rozsahu.
Aby automatika stahovala žaluzie podle intenzity světla, ale jen večer, nebo ráno.
Aby automatika stahovala žaluzie podle data(v otopném období mnohdy stačí ,když se sluneční paprsky opřou do oken a vyhřejí dům).
Nějaká logická ochrana proti šprýmům kolemjdoucích, kdy by mi na čidlo v noci posvítili baterkou a žaluzie by mi začly vyjíždět nahoru.
Napojení na Wi-Fi nepožaduji. Spíš bych se tomu chtěl vyhnout.
Možnost ovládačem přepínat auto/manual.
Nějaké smarthome taky neplánuji.
V zimním období bych žaluzie užíval akorát za tmy jako clonu proti pohledům kolemjdoucích do baráku.
děkuji

Vytažení/stažení na jeden stisk, ale taky jen kolik chci. Na ovládání bych třeba zmáčkl a držel a žaluzie by vyjela jen do té doby, než bych zase pustil. A třeba když bych stiskl dvakrát po sobě, tak žaluzie vyjela celá a nemusel jsem u toho trávit čas.

Upraveno autorem před 4 měsíci
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.