Vzduchotechnika v profi kuchyni - netáhne to

Vzduchotechnika v profi kuchyni - netáhne to

Ahoj pánové, obracím se s prosbou o radu k vzduchotechnice. Jedná se o profi kuchyň, jsou zde dvě digestoře a jeden motor. Teď v těch horkách mi to přestalo odtahovat. Trošku to jede, ale není to žádná sláva. Vzduchotechnika je nejspíš celkově blbě udělaná, je tam víc kolen, než by bylo třeba (před motorem je v součtu 6 devadesátkových kolen) a nad motorem je ještě tak 8m potrubí a na konci je ještě 90 koleno.
V kuchyni je klimatizace
Kuchaři otvírají dveře a okna
Nefunguje tam něco podobného, jako třeba když se v zimě zatápí do studeného komínu?
Za užitečné postřehy předem moc děkuju.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.