Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, mám zprovozněný krbový ventilátor Dalap FN 125 a potřeboval bych k němu použít regulátor otáček, stačí mi snížit výkon o polovinu. Našel jsem triakový regulátor otáček Dalap RR1-2.5 jen nechápu z návodu proč se to připojuje přes externí spínač s1, myslel jsem si, že to je jednodušší a stačí přivést nulu s fázi jak třeba do zásuvky. Mohl by mě prosím někdo polopaticky navést popř. mi objasnit princip fungování a zapojení. Díky
Nějak mi zlobí dávání příspěvků - regulaci krbového ventilátoru najdete níže. Pokud by nefungovalo, nepište…
před 5 týdny
Možná by Vám pomohlo toto: akorát nevím, proč se mi to pokaždé otevírá jako rastr, přitom jedno je jpg, druhé pdf a…
před 5 týdny
Malo by to byt presne ako pisete, ja osobne v tom ziaden problem nevidim, ale radsej sa spytajte predajcu, ci tymto…
před 7 týdny
15 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení