Vyhledávání
Naše další weby
Dobý den,
plocha 3,7m x 5m. Traverzy I přes delší rozměr (obvodové zdi, na 3,7m jsou pouze příčky 15cm cihla). V místnosti bude cca ve 2m dlšího rozměru příčka (Ytong, koupelna, WC + dlažba v těchto místnostech). Nový strop uvažuji 4x IPN 180, na to trapézový plech s vlnou 5cm, 10cm betonu s kari sítí. Jak se to bude prohýbat (není věnec, zabetonuju do kapes v původní zdi - cihly). Starý dům - dole zeď širší, na tom je původní podlaha, nahoře užší, podlha je na ozubu. Dále dole dodělávaná okna - travezy bych radši nedal rovnoběžně, ale 2 do mírného V, ať nejsou nad okny. Byl by mi to někdo za mírnou úplatu spočítat/vyprojektovat, poradit dimenzování materiálu? (pošlu náčrtky)
Díky
Za jistých okolností by jste při uložení trapézu příčně tedy ten rozestup zdí cca 3,7 m mohl udělat i bez těch…
před 5 týdny
Traverzy I140 příčně - s jakou osovou vzdáleností? Podélně I180 jsem viděl v projektech i 1,4m od sebe. Počítal jsem…
před 5 týdny
Když dáte traverzy příčně tedy kratší rozpon, tak bohatě stačí profil I140. Upevńovat nějak plovoucí desky k profilům…
před 5 týdny
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení