Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, topenář mi zapojil kotel s 2 AN (paralelně) tak, že na teplé vodě není termostatický směšovací ventil. Tvrdí, že pro moje účely (typicky vytápění chalupy na víkend) je lepší, když se topí rovnou do radiátorů.
Bude mi v tomto přídpadě vůbec k něčemu akumulační nádrž ? Jednu z nich mám i s vestavěným bojlerem, takže nějaká teplota v ní je pořeba kvůli teplé vodě. Jaké výhody má řešení bez ventilu, jaké nevýhody ?
Mám trvat na tom, aby tam ten ventil doplnil ?
Předem děkuji za vyjádření.
Vycházel jsem z toho, co pán již má a z co nejmenšího překopávání při zajištění nějaké funkčnosti. Jdu hledat schéma.…
před 4 týdny
Mé schéma zapojení máte tudíž není funkce anuloidu vyřazena, je zde 3 bodové zapojení se zajištenou prioritou domu. U…
před 4 týdny
Zde jde o to, jak budete dům využívat. Pokud bude delší dobu prázdný, tak jak budete mít zabezpečenu ochranu proti…
před 4 týdny
11 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení