Přístřešek na terase

Rubriky:

Reklama
LL Lukáš Louvar @lukas.louvar před 7 týdny15.08.2024 08:52:46
Přístřešek na terase

Zdravím,
potřeboval bych poradit. Chystám se udělat přístřešek na terasu a úplně pořádně nevím jaké dimenze použít. Vymyšlené to mám tak, že bych přišrouboval krokve ke stávajícím krokvím střechy a uložil je na druhé straně na vazný trám. Vazný trám by byl uložený do kapsy ve zdivu na ŽB. věnec a na druhé straně na sloupek. Problém je, že rozpětí vazného trámu by bylo cca 5,4m. Úplně nevím kolik by měl mít trám rozměry. Uvažuji, že by to bylo KVH nebo BSH 140x240, ale jistý si nejsem. Dále nevím jestli je dostačující sloupek 140x140 z KVH? Poslední můj dotaz je jestli přišroubování krokví přístřešku ke stávajícím krokvím je vhodné řešení? Přikládám můj výkres přístřešku kde jsem vypsal všechny dimenze dřeva se kterými uvažuji + foto terasy. Děkuji za každou odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.