Dobrý den, bohužel musíme vyměnit kotel Viadrus u26 za nějaký nový kotel, ale vůbec nevím jaký, protože topíme uhlím i docela velkým dřevem. Otopná soustava je klasika samotíž a rád bych to tak nechal, protože na výměnu topení nemám momentálně finance. Chtěl poprosit o radu jaký kotel by byl vhodný, koukal jsem na Atmose ale ten musí mít ladomat a nevím zda by to vůbec fungovalo na samotížku, také už to má elektroniku atd, já vím že ten kotel je díky tomu hospodárnější a asi bych do něj i šel ale právě netuším jestli by po připojení ladomatu na samotíž to nějak fungovalo. Díky za rady !
Ano bud kradete rohliky v obchode a bud vas chyti nebo nechyti.. klasickej zlodej
před 9 dny
Víte co mi může zákon??? Je to jako s překročením rychlosti když jedete autem. Buď vás chytí a dostanete pokutu, nebo…
před 9 dny
Zakon rika jasne, mate mit kontrolu jednou za 3 roky, to si proste neobhajite
před 9 dny
49 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení